Om os

Dagens Måltid

Det ligger egentlig i ordene – dagens måltid. Et højdepunkt i dagens øvrige trummerum. Et veltillavet måltid. En stille stund med nydelse og eftertanke. Et samlingspunkt for den travle børnefamilie i hverdagen med familie og venner og selvfølgelig også til mere specielle lejligheder såsom højtider og fest. 

Om du kan lide kød, eller om du er vegetar, om du er 5 eller 75 – vi har noget til alle. Vi er en takeaway-butik til den moderne og kvalitetsbevidste familie, som værdsætter smag og kvalitet, uden det behøver at koste en formue.

Rotisseri-kylling – vores signaturret

De franske landkyllinger er vores signaturret. De bliver tilberedt på en rotisseur i vores butikker. Det er populært sagt marinerede kyllinger på spid, som man ser det i Frankrig. Vi har hentet inspirationen på de lokale markeder i de små landsbyer, hvor man altid kan købe sig en saftig og nystegt landkylling. 

Vi marinerer først vores kyllinger i krydderier i et døgn. Og omkring klokken 16 kommer de så i omdrejninger – om man så må sige – med kartofler, løg, citroner, frisk chili og krydderurter. En helt fantastisk duft breder sig i vores butik, præcis som i de franske bjerglandsbyer, og vi kan garantere hele familien et fantastisk måltid. 

Udover rotisseri-kyllingen, har vi også danske klassikere som frikadeller og boller i karry, men du kan også få et godt stykke kød i form af oksecuvette. Alt dette sælger vi året rundt. Salater, dagens suppe, forret, dessert og vegetarret varierer efter årstid.

Og for et endnu mere varieret udvalg tilbyder vi hver dag “Ugens måltid”. Det er typisk en klassisk ret, som alle kan lide eller en lidt mere moderne ret, som kan tilfredsstille selv de mest kræsne smagsløg.

Fokus på miljø og madspild

Hos Dagens Måltid har vi en holdning til, at vores retter skal være sunde og nærende. Men vi har også en holdning til, at vi som takeaway forretning skal have fokus på miljø og madspild. Derfor planlægger vi produktionen, således at mindst muligt at vores mad går til spilde, og det meste af vores emballage er 100% nedbrydeligt.